Saturday, 12 May 2012

Salam...

Blog ini suram... Camne la nak berbisnes ni... Jarang dpt nak update blog disebabkan kekangan waktu...
Should I deactivate this blog???? Owh...I don't know... Baju banyak nak jual nih... Anyone, pls help!!!

My knowledge pasal blog nie pun agak terhad... X berapa pandai...huhuhu...HELPPPP!!!!

Thursday, 15 March 2012

Pengumuman!

Salam,

InsyaAllah, tak lama lagi kami akan upload baju2 baru untuk anda semua okay... So, nantikan ye...

P/s: Do follow our blog, if sudi ok... Tq

Monday, 12 March 2012

Nak menyelit sikit...

Salam,

Tgk tajuk di atas, ape la yg nak menyelit tu ye... Actually, kami nak menyelitkan sedikit item kat blog ni. Di samping cuci2 mata tgk perfume kami ni kan, anda semua boleh la cuci mata dgn gambar2 yang kami nak tunjuk kat bawah ni ok...

Ok la, straight to d point aje la ye... Di samping perfume, kami juga ada menjual pre-loved pakaian. Cantik2 lagi baju2 kat sini. Baju2 ni bukan la baju bundle (yg lusuh2 tu), tp masih cantik n in good condition. Ada jugak pakaian yg tak dipakai lagi or pakai sekali dua aje... Ok la, xmo cakap banyak, sila la jamu mata anda dgn gambar2 di bawah...layans....





RM22

Dada: 40'', labuh: 29''
Kod: LAP01
Free size (fit to L or XL size), kain selesa, condition A+++



RM15

Dada: 48'', labuh: 29''
Kod: LAP02
Free size, kain nipis, lembut dan condition A+++



RM22

Dada: 44'', labuh: 33''
Kod: LAP03
Free size, cantik n tak pernah pakai lagi.



RM15

Dada: 40'', labuh: 29''
Kod: LAP04
Free size, kain lembut n stretchable, hujung lengan ada getah, condition A+++




RM30

Dada: 40'', Pinggang: 36'', Labuh: 30''
Kod: LAP05
Kemeja wanita, jenama SCARLET, size XXL, ada tali di belakang.
Cantik dan condition A+++



RM35

Dada: 40'', Pinggang: 36'', Labuh: 31''
Kod: LAP06
Kemeja wanita, size XL, vest boleh ditanggalkan, cantik n condition A+++



Sesiapa yg berminat boleh la drop komen ye. Postage fee hanya RM5 dan pembayaran adalah melalui CIMB. Kami akan reserve baju tersebut hanya untuk 2 hari. Sekiranya pembayaran tidak dibuat dalam jangkamasa tersebut, otomatik tempoh booking anda dibatalkan.

Mai la ramai2 beli... ;-) Siapa cepat dia dapat... Ada baju2 lagi yg akan menyusul sooner...Thanks





Sunday, 11 March 2012

Perfume yg dijanjikan!



Salam,


Hi semua.. maaf, agak lama tak post entry baru. Admin sedikit ke'busy'an... Ok, tanpa melengahkan masa dipersembahkan new perfume in da house... 





RM40

Acqua Di Gio, Giorgio Armani - 15ml

Antara minyak wangi yg hot sekarang. Pernah keluar kat tv sedikit masa dulu...
Mmg wangi, kualiti super duper.






Ok, sekali lagi nk maklumkan. Sesiapa yg berminat akan perfume2 yg ada kami jual ni, dipersilakan drop komen ye. Kami confirm akan reply within 24hr. Payment adalah melalui CIMB dan postage fee pulak adalah RM5 shj. So, apa tunggu lagi!! Mai la cepat sambar perfume2 di sini!! Pada yg telah membeli, thanx ya! Lain kali beli la lagi ;-)



Thanks



Tuesday, 21 February 2012

Salam,

Hai semua...wah, baru brape hari blog ini diwujudkan, dh lebih 40 kali org view yer...hehe, terima kasih sebab sudi jengah ke blog yg x seberapa ini ok... hari ni sepatutnye ada nak tunjukkan lagi minyak wangi baru...tp disebabkan ada perkara yg tak dapat dielakkan kami tangguhkan dulu ok...insyaAllah tak lama lagi kami upload...

Kalau ada sesiapa yg teringin nak order minyak wangi ni tapi masih was2 lagi...kami nasihatkan supaya jgn was2....perfume yg kami jual ni mmg terbaik, botol cantik (sesapa yg suka kumpul botol minyak wangi mesti teruja kan??? ;-) ) dan yg penting harga berpatutan... Tak mahal la tuan2 puan2 semua, semua perfume kami ni bawah RM40...insyaAllah takkan lebih dr itu...hehehe...

Tp untuk makluman semua, kami TERpaksa la caj untuk postage ok...RM5 sahaja... dan sesiapa yg nak order boleh bank in ke akaun CIMB kami ok... Kalau ada yg nak bank in ke Maybank, pun boleh jugak...kami pinjam la akaun sesapa nnt...hehehe, semuanya untuk memudahkan anda.

Ha, ada satu cerita...nak dengar tak??? Sy cerita jugak la ye... pasal perfume kami ni la... Beberapa hari lepas kawan kami bawak sample perfume ke ofisnye... punya la berebut sampai ada akak sorg ni merayu kat kawan kami tu nak sample yg beliau bawak...masalahnye perfume tu dh ramai yg test...dh berkurang pun isipadunye (wah, isipadu???)  Hm, mesti anda semua tertanya2 perfume apa tu yg berebut sgt tu kan...? Ha, itu la Acqua Di Gio (Giorgio Armani)..serius wangi. Itu antara yg hot la sekarang. Di samping Lacoste, versace n DKNY yang ada dalam previous entry.

Ok la, dat's all for today. Next entry kami akan upload gambar perfume lagi ok... Best2 semuanya... Sekali lagi, sesiapa yg nak order just drop comment yek... Lagipun tak lama lagi gaji kan....heheheh... Mai la pakat semua beli. boleh guna sendiri n boleh jugak buat present. Ok la, see in next entry ya!! thanks...

Thursday, 16 February 2012

Lagi minyak wangi awesome untuk disambar!!

Salam,

Hai, hari ini ada lagi 2 miniature perfume yang kami nak tunjukkan pada anda semua... Pastinya yg terbaik dari kami, serius....


RM40

Lacoste Touch of Pink - 15ml
Antara pilihan ramai dan hot stuff. Bau yg sangat feminin, sweet & lembut. 
Sangat2 wangi. Confirm jatuh hati (seriously!!)




RM32

Bvlgari Aqva - 5ml
Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Mempunyai bau yang sedikit pekat, tetapi jika dipakai lama baunya akan menjadi lebih sedap. Sgt2 sesuai bagi mereka yg aktif.
Botolnya comel dan sesuai dibawa kemana2...nak simpan dalam poket pun boleh...
P/s: Sesuai diberi pada cik abg yang tersayang...;-p



Ok, minyak wangi yang lain akan menyusul nnt ye. Bagi sesiapa yg berkenan, just drop comment. Thanks


Pictures are coming!!

Salam,

Hai semua...spt yg dijanjikan, kami tunjukkan serba sedikit perfume yg ada yer....mai la cuba...gerenti wangi...lagipun tak la mahal, murah2 aje...hehe

RM 38

Versace - 10ml
Antara yg menjadi pilihan ramai. Bau sangat2 sweet...memang sgt sesuai untuk ladies yg sukakan bau yg lembut dan menawan


RM 35

212 Sexy by Carolina Herbera - 5ml
Bau yg sensual dan sgt sesuai untuk ladies yg warm dan berkeyakinan tinggi



RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Pilihan ramai. Bau sgt sweet, lembut tapi segar. Confirm tak menyesal.




RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Pun pilihan ramai jugak. Bau sweet dan segar.



RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Bau sweet, sedikit pekat (but still just fine) dan segar.






Real picture untuk ketiga2 DKNY Candy Apples di atas.



Ok, itu aje la untuk hari ni. Kami akan upload n update lagi perfume next entry yer.

Untuk makluman semua, perfume2 ni adalah miniature perfume...saiz kecil2 n comel2... So, kalau dh comel2 tu of coz la kita senang nak simpan n bawa kemana2... Juga sesuai untuk dihadiahkan kpd yg tersayang kerana disamping bau yang wangi, bentuk botol juga amat menarik. Nak buat koleksi pun boleh..

Kepada sesiapa yg berminat, jgn lupa drop komen ye.. Untuk makluman juga, postage fee adalah RM5 sahaja. Thanks.