Tuesday, 21 February 2012

Salam,

Hai semua...wah, baru brape hari blog ini diwujudkan, dh lebih 40 kali org view yer...hehe, terima kasih sebab sudi jengah ke blog yg x seberapa ini ok... hari ni sepatutnye ada nak tunjukkan lagi minyak wangi baru...tp disebabkan ada perkara yg tak dapat dielakkan kami tangguhkan dulu ok...insyaAllah tak lama lagi kami upload...

Kalau ada sesiapa yg teringin nak order minyak wangi ni tapi masih was2 lagi...kami nasihatkan supaya jgn was2....perfume yg kami jual ni mmg terbaik, botol cantik (sesapa yg suka kumpul botol minyak wangi mesti teruja kan??? ;-) ) dan yg penting harga berpatutan... Tak mahal la tuan2 puan2 semua, semua perfume kami ni bawah RM40...insyaAllah takkan lebih dr itu...hehehe...

Tp untuk makluman semua, kami TERpaksa la caj untuk postage ok...RM5 sahaja... dan sesiapa yg nak order boleh bank in ke akaun CIMB kami ok... Kalau ada yg nak bank in ke Maybank, pun boleh jugak...kami pinjam la akaun sesapa nnt...hehehe, semuanya untuk memudahkan anda.

Ha, ada satu cerita...nak dengar tak??? Sy cerita jugak la ye... pasal perfume kami ni la... Beberapa hari lepas kawan kami bawak sample perfume ke ofisnye... punya la berebut sampai ada akak sorg ni merayu kat kawan kami tu nak sample yg beliau bawak...masalahnye perfume tu dh ramai yg test...dh berkurang pun isipadunye (wah, isipadu???)  Hm, mesti anda semua tertanya2 perfume apa tu yg berebut sgt tu kan...? Ha, itu la Acqua Di Gio (Giorgio Armani)..serius wangi. Itu antara yg hot la sekarang. Di samping Lacoste, versace n DKNY yang ada dalam previous entry.

Ok la, dat's all for today. Next entry kami akan upload gambar perfume lagi ok... Best2 semuanya... Sekali lagi, sesiapa yg nak order just drop comment yek... Lagipun tak lama lagi gaji kan....heheheh... Mai la pakat semua beli. boleh guna sendiri n boleh jugak buat present. Ok la, see in next entry ya!! thanks...

No comments:

Post a Comment