Monday, 12 March 2012

Nak menyelit sikit...

Salam,

Tgk tajuk di atas, ape la yg nak menyelit tu ye... Actually, kami nak menyelitkan sedikit item kat blog ni. Di samping cuci2 mata tgk perfume kami ni kan, anda semua boleh la cuci mata dgn gambar2 yang kami nak tunjuk kat bawah ni ok...

Ok la, straight to d point aje la ye... Di samping perfume, kami juga ada menjual pre-loved pakaian. Cantik2 lagi baju2 kat sini. Baju2 ni bukan la baju bundle (yg lusuh2 tu), tp masih cantik n in good condition. Ada jugak pakaian yg tak dipakai lagi or pakai sekali dua aje... Ok la, xmo cakap banyak, sila la jamu mata anda dgn gambar2 di bawah...layans....





RM22

Dada: 40'', labuh: 29''
Kod: LAP01
Free size (fit to L or XL size), kain selesa, condition A+++



RM15

Dada: 48'', labuh: 29''
Kod: LAP02
Free size, kain nipis, lembut dan condition A+++



RM22

Dada: 44'', labuh: 33''
Kod: LAP03
Free size, cantik n tak pernah pakai lagi.



RM15

Dada: 40'', labuh: 29''
Kod: LAP04
Free size, kain lembut n stretchable, hujung lengan ada getah, condition A+++




RM30

Dada: 40'', Pinggang: 36'', Labuh: 30''
Kod: LAP05
Kemeja wanita, jenama SCARLET, size XXL, ada tali di belakang.
Cantik dan condition A+++



RM35

Dada: 40'', Pinggang: 36'', Labuh: 31''
Kod: LAP06
Kemeja wanita, size XL, vest boleh ditanggalkan, cantik n condition A+++



Sesiapa yg berminat boleh la drop komen ye. Postage fee hanya RM5 dan pembayaran adalah melalui CIMB. Kami akan reserve baju tersebut hanya untuk 2 hari. Sekiranya pembayaran tidak dibuat dalam jangkamasa tersebut, otomatik tempoh booking anda dibatalkan.

Mai la ramai2 beli... ;-) Siapa cepat dia dapat... Ada baju2 lagi yg akan menyusul sooner...Thanks





2 comments:

  1. blog yang sempoi...

    salam blogger...satu2nya blog bisnes yg dipilih Ben Ashaari rasanya...hebat.. =) congrats

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam @sHiLaziZi,

      Itula, besar sgt rasa hati Ben Ashaari sudi promote blog kami nih. Really appreciate it... We're really need other support. Almaklum la, kami nih baru nk berblogging... Do follow us ok....Sambil2 tuh mai la shopping ;-)thanks

      Delete