Thursday, 16 February 2012

Pictures are coming!!

Salam,

Hai semua...spt yg dijanjikan, kami tunjukkan serba sedikit perfume yg ada yer....mai la cuba...gerenti wangi...lagipun tak la mahal, murah2 aje...hehe

RM 38

Versace - 10ml
Antara yg menjadi pilihan ramai. Bau sangat2 sweet...memang sgt sesuai untuk ladies yg sukakan bau yg lembut dan menawan


RM 35

212 Sexy by Carolina Herbera - 5ml
Bau yg sensual dan sgt sesuai untuk ladies yg warm dan berkeyakinan tinggi



RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Pilihan ramai. Bau sgt sweet, lembut tapi segar. Confirm tak menyesal.




RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Pun pilihan ramai jugak. Bau sweet dan segar.



RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Bau sweet, sedikit pekat (but still just fine) dan segar.






Real picture untuk ketiga2 DKNY Candy Apples di atas.



Ok, itu aje la untuk hari ni. Kami akan upload n update lagi perfume next entry yer.

Untuk makluman semua, perfume2 ni adalah miniature perfume...saiz kecil2 n comel2... So, kalau dh comel2 tu of coz la kita senang nak simpan n bawa kemana2... Juga sesuai untuk dihadiahkan kpd yg tersayang kerana disamping bau yang wangi, bentuk botol juga amat menarik. Nak buat koleksi pun boleh..

Kepada sesiapa yg berminat, jgn lupa drop komen ye.. Untuk makluman juga, postage fee adalah RM5 sahaja. Thanks.















No comments:

Post a Comment