Tuesday, 21 February 2012

Salam,

Hai semua...wah, baru brape hari blog ini diwujudkan, dh lebih 40 kali org view yer...hehe, terima kasih sebab sudi jengah ke blog yg x seberapa ini ok... hari ni sepatutnye ada nak tunjukkan lagi minyak wangi baru...tp disebabkan ada perkara yg tak dapat dielakkan kami tangguhkan dulu ok...insyaAllah tak lama lagi kami upload...

Kalau ada sesiapa yg teringin nak order minyak wangi ni tapi masih was2 lagi...kami nasihatkan supaya jgn was2....perfume yg kami jual ni mmg terbaik, botol cantik (sesapa yg suka kumpul botol minyak wangi mesti teruja kan??? ;-) ) dan yg penting harga berpatutan... Tak mahal la tuan2 puan2 semua, semua perfume kami ni bawah RM40...insyaAllah takkan lebih dr itu...hehehe...

Tp untuk makluman semua, kami TERpaksa la caj untuk postage ok...RM5 sahaja... dan sesiapa yg nak order boleh bank in ke akaun CIMB kami ok... Kalau ada yg nak bank in ke Maybank, pun boleh jugak...kami pinjam la akaun sesapa nnt...hehehe, semuanya untuk memudahkan anda.

Ha, ada satu cerita...nak dengar tak??? Sy cerita jugak la ye... pasal perfume kami ni la... Beberapa hari lepas kawan kami bawak sample perfume ke ofisnye... punya la berebut sampai ada akak sorg ni merayu kat kawan kami tu nak sample yg beliau bawak...masalahnye perfume tu dh ramai yg test...dh berkurang pun isipadunye (wah, isipadu???)  Hm, mesti anda semua tertanya2 perfume apa tu yg berebut sgt tu kan...? Ha, itu la Acqua Di Gio (Giorgio Armani)..serius wangi. Itu antara yg hot la sekarang. Di samping Lacoste, versace n DKNY yang ada dalam previous entry.

Ok la, dat's all for today. Next entry kami akan upload gambar perfume lagi ok... Best2 semuanya... Sekali lagi, sesiapa yg nak order just drop comment yek... Lagipun tak lama lagi gaji kan....heheheh... Mai la pakat semua beli. boleh guna sendiri n boleh jugak buat present. Ok la, see in next entry ya!! thanks...

Thursday, 16 February 2012

Lagi minyak wangi awesome untuk disambar!!

Salam,

Hai, hari ini ada lagi 2 miniature perfume yang kami nak tunjukkan pada anda semua... Pastinya yg terbaik dari kami, serius....


RM40

Lacoste Touch of Pink - 15ml
Antara pilihan ramai dan hot stuff. Bau yg sangat feminin, sweet & lembut. 
Sangat2 wangi. Confirm jatuh hati (seriously!!)




RM32

Bvlgari Aqva - 5ml
Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Mempunyai bau yang sedikit pekat, tetapi jika dipakai lama baunya akan menjadi lebih sedap. Sgt2 sesuai bagi mereka yg aktif.
Botolnya comel dan sesuai dibawa kemana2...nak simpan dalam poket pun boleh...
P/s: Sesuai diberi pada cik abg yang tersayang...;-p



Ok, minyak wangi yang lain akan menyusul nnt ye. Bagi sesiapa yg berkenan, just drop comment. Thanks


Pictures are coming!!

Salam,

Hai semua...spt yg dijanjikan, kami tunjukkan serba sedikit perfume yg ada yer....mai la cuba...gerenti wangi...lagipun tak la mahal, murah2 aje...hehe

RM 38

Versace - 10ml
Antara yg menjadi pilihan ramai. Bau sangat2 sweet...memang sgt sesuai untuk ladies yg sukakan bau yg lembut dan menawan


RM 35

212 Sexy by Carolina Herbera - 5ml
Bau yg sensual dan sgt sesuai untuk ladies yg warm dan berkeyakinan tinggi



RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Pilihan ramai. Bau sgt sweet, lembut tapi segar. Confirm tak menyesal.




RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Pun pilihan ramai jugak. Bau sweet dan segar.



RM 38

DKNY Delicious Candy Apple (Green) - 7ml
Bau sweet, sedikit pekat (but still just fine) dan segar.






Real picture untuk ketiga2 DKNY Candy Apples di atas.



Ok, itu aje la untuk hari ni. Kami akan upload n update lagi perfume next entry yer.

Untuk makluman semua, perfume2 ni adalah miniature perfume...saiz kecil2 n comel2... So, kalau dh comel2 tu of coz la kita senang nak simpan n bawa kemana2... Juga sesuai untuk dihadiahkan kpd yg tersayang kerana disamping bau yang wangi, bentuk botol juga amat menarik. Nak buat koleksi pun boleh..

Kepada sesiapa yg berminat, jgn lupa drop komen ye.. Untuk makluman juga, postage fee adalah RM5 sahaja. Thanks.















Wednesday, 15 February 2012

Entry Pengenalan

Salam,

Hye, welcome everyone.!!!! I just wanna share to those yg minat dengan perfumes ( like original perfume, gred super AAA+...), i ada menjual perfumes yg awesomeeee!!!

To all (ladies n guys) yg sukakan perfume tapi tak berapa nak mampu beli original perfume yg mahal2 tu kan, u all boleh dapatkan perfume spt DKNY, Nina Rici, Polo, Versace, Lacoste, Giorgio Armani etc. melalui blog ini yer... Perfume2 ni bersaiz comel, bentuk botol spt original shape n yg penting mmg wangi.....

Nantikan gambar2 perfumes tersebut ya!